frustrated

tak cukup tidur. mengantuk! :(

_____________

mood tak berapa nak elok today. sebab tidur tak cukup. bangun pagi pun kelam kabut untuk bersiap. tapi tak kisahlahh pasal hal tu. nak dijadikan cerita, today kelas habis awal. thats a good news kan? pergi tempat tunggu bas, tak ada bas yang available. tunggu lah macam nak gila. apa guna kelas habis awal if balik pun still lambat jugak? *sighs

dah tu, budak-budak lelaki yang tunggu sekali time tu, semua macam apa je. serious tak suka. you can say whatever you want, that im demanding kee, over kee, whateverr. i dont give a damn. tapi tak boleh ke, at least.. bagi la budak-budak perempuan jalan dulu. ini tidak. dorg berebut-rebut sekali dengan budak perempuan. tak malu ke? mana sifat menghormati wanita? if cakap tak gentleman kang marah pulak. padahal hakikatnya sebegitu.

so i ended up berdiri dalam bas. && ada pulak segelintir lelaki yang dah duduk tu, boleh pulak dorg gelak-gelak? budus. baling kasut baru tau.
hmpfh.
mencari lelaki budiman. haha.

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

kak zara kalau kena camni dulu, kak zara tolak balik je~

hahaha~

called me a freak like I'll care. U tolak I sebab U berebut naik bas, U'll pay for it. *gelak kejam*

Nana said...

haha. like like. :D

Aizat Shafiq said...

teropong ape tu?...
ehemmm...ehemmmm...
=p