apa ni? tak suka lah!

for the first time EVER, today ada beberapa lelaki dekat UTM International Campus, KL ni bersifat agak gentleman.
agak? hahah. ye lahh. gentleman lah jugakk.
macam ni lahh baru 'a true man'. hahah. YE KEE? :P
but, whatever pun, i thanked them for giving me space to walk.
&& for holding the door for me.
mestilah kena cakap thank you kan? itu melambangkan peribadi kita. :)

hm. today pergi kelas sangat² happy.
why? ada lahh. hal peribadi. haha. ;)
tapi jengah ke petang, masalah lain pulak timbul. *sighs!
kenapa mesti macam ni eh? tak faham² lagi ke? tolong lah bukak mata sebesar yang boleh & tengok realiti yang ada dekat depan mata. no means no. kapish? tq.

boleh kata dah lama dah tak marah ni. tapi sejak dua tiga hari ni rasa macam nak telan orang. serabot kepala otak. tapi tapi, setiap malam sure tersengih jugakk. haha. you-know-who, kamu comel sangatt. selalu buat saya senyum sorang². sayangg kamu banyak². :)

ni gambar pagi tadi. with mimi. lepas English class.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

shawl kamu comel2~

^^

Nana said...

hee. thank youu. :)
beli kat shah alam je. haha.