pelbagai ragam

macam² ragam binatang kan?
but no matter what they do, they're always super adorable. :)

ni antara gambar² yang belum dipost lagi. saje, for no reason nak letak. ikut kronologi: atas ke bawah; lama ke baru. but they're two different cats. yang putih tu Coco. tapi dah hilang tatau pegi mana. yang oren tu Garfield. and still ada sampai sekarang. besarkan badan je tau dia tu!
Ginger? hm. tak tangkap gambar dia sangat lah. coz dia selalu merayau ke sana sini cari girlfriend kot. :)
ni favorite toy Coco; Power Rangers. if bagi benda alah warna hijau ni kat dia, confirm dia main dengan yang tuuu je lah sampai bosan. haha. and gambar ni pun jelas menunjukkan yang dia sayang Power Rangers tu. minum susu pun tido atas Power Rangers. :DGarfield yang tak senonoh. haha.

No comments