oh, family gathering

semalam dah penat dengan majlis anugerah 30 tahun mak, today busy pulak dengan majlis doa selamat kat shah alam. mhmm. my uncle ada bukak office baru dekat i-City, Shah Alam. so, ada buat makan². relatives ada yang datang. ramaii :)

it was fun. tengok semua dah makin besar now. my anak² sedara of course. (gosh. im an auntie now. haha!)
even ada new family member! anak makcik najwa. aww. baby wafi :)
saaaangat comel! dia sudah jadi mangsa saya. bertubi-tubi dah kena cium. haha.
punya lama tak jumpa sampai makcik najwa dah ada baby. besar dah pun. *gasp
i prepared all the food! mwahahaha. bangga gileeee :P
and the rest, photos yang my cousin, Muiz tangkap. we didnt bring our DSLR, so, i took the photos from him. haha.
this is my fabulous makndak manja :D
THAT is muiz. haha. :P

oh. and this is Amal Hidayah. my superamazinglyadorable niece.
dia saaaangat pemalu orangnya. tapi bila diajak tangkap gambar nak pulak. haha! :Dat the end of the day, its the precious moments we've spend together that matters.
this is my family. well, some of it. and im proud of them :)

No comments