finally,

yay! finally i get to surf the net. phewwww. i have to wait for like, lama gylaaaa.
haha.

alright alrightt.. first things first.
TODAY BALIK CUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! woot wooottt!
haha. holidays for a week.
but then, we still have to come back here. bummer :(

lepas tu pulak, ada final exam. oh greattttt.
tak aman raya tahun ni. wuu. but, whatever.
cuti still cutiii. ngahah ;P

so, yesterday was the last day of puasa here in KMK.
since today semua orang akan balik bercuti kan.
so, semalam kira like, last day la. since next year pun mana ada puasa kat KMK da.
haha.

i planned with some of my friends untuk bukak puasa together.
actually before that pun memang da plan da.
but asyik cancel jea. coz both tak free. then ada assignments. then something came up.
then this then that. *sighs
so semalam, plan ktorg menjadi. so, we bukak puasa dekat Cafe C.
haha. glamournya nama xD

omigoshhh. smlm gylaaa crowded. everyone was like, nk bukak puasa together kot.
haha. since it was the last day. memang pack la.
PACK GILERRRR sampai i lost my roommate masa tengah beli makanan.
ahahaha. gila kentang.
memag tak cayalah sampai macam tu sekali. but its true.
I LOST HER! I CANT FIND HER AT ALL. try call, dia tak jawab phone.
asyik voicemail je. like, wth? ahahaha.
hilang roommate sendiri dekat cafe. adohhh. sungguh tragis.

tunggu je la kat tempat duduk tu. mengharapkan akan jumpa dia lepas ni.
lama kott. tengok² dia bagi message.
"aku balik dulu." wehhhhhhhhhhh!? ahahaha.
tergelak gila kot. i called her, "WEH! KO TAK TUNGGU AKU!?? kurang asam. aku cari ko lama gila kot ni. tunggu jap tunggu jap!"

nasib baik dia tak naik atas lagi. baru depan tangga.
so, sempat la hi hi bye bye. coz i've planned with my friends nk bukak puasa together kan.
tak naik bilik la. pegi cafe satu lagi.
ktorg pegi beli makanan kat Cafe B. makan kat Cafe C. ktorg tinggal dekat Blok C.
haha. jauh berjalan semata-mata kerana makanan. :D
but tak kesahh, its worth it. haha. murah pun murahh.

so yeah okay. i found my friends. dorg pun da beli makanan.
i picked the table for us. haha. duduk la kami berempat.
Ali, Aji, Emir and NANAAAAA! haha. :P
macam² ktorg sembang. memang masa tengah makan tu, non-stop talking lahh.
gelak sana sini. haha.

Emir tu baru kenal semalam lah. dia orang Perak. ktorg sama kuliah.
tapi tak pernah cakap dengan each other. not even a single 'hi'.
haha. but then, semalam da cakap² sume, so like lepas ni okayy² la boleh tegur.
dia pun okayy je sporting.

i offered them currypuff. (hantu karipap wehhhh)
Emir kurang asam. dia gelakk sebab i bought banyak sangat karipap. ahaha. sengal mu.
i told him, i memang hantu karipap weh. hari² beli. haha.
dia gelak gila. cehhh. =.=

but but, dorg maluuuu nak makan. Aji and Emir. ngade. orang da offer, rezeki tuu.
pegi tolak rezeki pulak. haha. Ali je amek, sampai dua. :D
the rest 6, i ate them all. hahaha. tak senonoh gila.

but tu pun because, lepas tu da balik da. takkan la dorg nk ikut naik atas pulak en.
dorg blok lain (OBVIOUSLY) so lepas da berpisah tu, i ate those currypuffs lah.
roommates? dorg tau dah. nana, makan je lah karipap tu. haha.

but whatever pun. memang semalam best gila la. :)
i had fun makan dengan dorg. kenyangggg. haha.
we did snap photos. but then, tak boleh nk upload dekat sini lahhhh.
its still in my phone. later bila balik kampung, i'll upload la yeah.
guna USB kat laptop je senang. daripada kat sini. haha.

alrightttyyy. take care guys.
SELAMAT HARI RAYAAAA.

p/s: cuti 1 week ni, i wont be going home to Subang Jaya. wuuu.
my parents cakap, stay kat kampung je coz tak sempat nak balik rumah pun.
shit. bosan gila. friends, i miss you guys. :) tc.

No comments