the whole world cries for him

i dont have much time at the moment.
so im just gonna write a short blog.
wajib jugak ni tulis blog. eventhough tade masa. hahah! :D

okay so. yesterday, i was spending my weekend peacefully.
but then, suddenly my roommate told me "Michael Jackson passed away."
we were eating that time. i was like, "pfftttt...WHATTTTT?!"

"YOU CANT BE SERIOUS?!! WHEN? WHERE? HOW?"
so she told me that she heard it on Hot.Fm that morning.
they announce it on air. i was like, ooooookay.
this is so unbelieveable. UNSANGKARABLE weh!
haha.

naik kat bilik je, i turned on the radio to confirm the news.
i turned on Hitz.Fm. omigosh. its true. Michael's gone. wooooo!
so, yesterday memang his songs je on air untuk satu hari.
bosan, tutup radio. pasang walkman. heeee.
melalak jugak la dalam bilik.

uh. hello? bosan okayy? duduk kat sini boleh jadi gila if tak tenangkan diri.
tension setiap masa dan ketika. ni belum sampai setahun lagi.
cukup setahun tatau la apa jadi.
Kolej Matrikulasi Kedah menambahkan tension! haha.

da la kerja bertimbun-timbun pensyarah bagi. gila tak ingat dunia oh dorg tu.
suke suke hati je bagi kerja. fikir la sikit, orang pun ada life jugak.
haha.

eh ehhh... konon short blog. ni da terlebeyyy.
assignment Science Informatic tak buat lagi.
padahal kena guna esok. aiyooo. kena google ni.
okayy lah. chow dulu. :)

No comments