english class is the best!

once again, im in the computer lab, in the middle of Science Informatic punya class.
guess what? im THE ONLY ONE yang dah siap kerja OpenOffice ni.
my classmates yang lain semua tak siap lagi.
so, for today, im THE ONLY ONE jugak yang goyang kaki, ONLINEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
teehee. :D

previous week, to me was average je lah.
kuliah maths memang seriously interesting.
physics not that bad. only now i realize that physics sebenarnya tade la susah manaaaa.
kenapa la tanak concentrate dulu? haha.
oh. chemistry pulak, omg. kuliah mengantuk gilaaaa. but then, terpaksa tahan la.
hm. why? because the lecturer mmg lemah lembut sgt.
the way she talk constant velocity. ahahaha. :P

oh. my science informatic's teacher, gila bestttt. he's awesome.
gila sporting. &&& he knew that i online each time masuk kelas, but then dia biar je.
ahaha. cool gilaa.

omg. did i tell u about studies kat sini? gosh.
gila freaking cepat. 1 minggu 1 bab. FOR EVERY MAIN SUBJECT.
for each sub-topic, a few hours je. gilaa.
mmg kena survive la.

not to forget, kerja tutorial, omigosh. gila freaking banyak. everyday ada.
okay fine, mmg la pensyarah tak mintak, but then if tak buat, malu la dengan orang lain en,
coz dorg sume da buat da. &&& nanti pun kerja² tu akan dibincangkan bersama dalam kelas tutorial.
if bernasib baik, lecturer akan tanya kita macam mana nak buat.
lagi untung, dapat tulis dekat depan ajar semua orang. ahaha.
so far, for me belum lagi la. :)

hm. oh. && friends dekat sini? so far so good lah.
ada yang boleh ngam. ada yang tak. tapi so far semuanya okayy la.
tade istilah musuh or jealous or apa.
my closest friend dekat sini, besides my room mates, is tina.
she's from penang. gila pandai kot. haha.
oh && one of the main reason why i can click with her is, the way she talk sama macam the way i talk.
tade loghat or whatever. so, senang la en? :D

if ada loghat, susah. nak cakap dengan dia nnt dia x paham & likewise.
macam, dekat sini, mostly students dia from Kelantan. can u imagine?
me, talking to a kelantan student.
"MU PAHE DOK?" adohhh =.=

hm. i guess tu je la kot so far. mmg baaaaaaaaaanyak lagi masa actually.
science informatic ni 2 jam. haha. :P
tapi, nak kena cari bahan2 untuk kemahiran dinamika lagi.
next month kena buat ucapan umum. present dekat depan.
individu plak. my topic is 'POLITIK WANG'.
so, i guess thats all for now lah.
take care guys. :)

No comments