what? nono LKW?

went to PWTC with both my parents today. why?
well, because there's this programme called Jom Masuk U wtv.

i told mommy about it earlier yesterday. but it was already too late.
so, we've decided to go today. we left the house at 10am something.
kelam kabut gak la. because i just woke up! hahah. :D
dengan rambut basah lagi, kena siap dah. *sighs
kenapa tak keringkan sebelum tu? naww. i prefer it to dry naturally.
biar angin keringkan. if tak rosak rambut.

on the road, dekat SS19 da jam tahap max.
whats wrong la ni? la. ada orang betulkan tiang. -.-'
dengan backhoe tengah² jalan.
we got a front-row view! hahah. okay..not funny.

masuk je area KL, wahh. LAMA GILA TAK DATANG WEHHHH!
haha. seriously. rindu plak. ish.
berapa kurun tah tak jejak kaki kat KL.
we park the car dekat depan The Mall. hotel ape tah. malas nak tengok.

then pegi masuk PWTC blah blah blah. orang freakin ramai.
omg. RIMAS! euww. terpaksa redah je lah.
i made too many weird faces da masa tengah² laluan orang ramai tu.
urgh. yucky. haha. this is my problem, i cant deal with crowded places.
or i'll go crazy. tak suka lah kena himpit², tunduk² & wtv.
lemas & rimas & benci. haha. yeah. :P

ktorg pegi dekat beberapa booths je.
i mean, tak pegi browse semua tempat sebab orang freakin ramai.
i dont like it. oh & because my dad nak balik sangat.
sheesh.. haha.
plus, dah dapat apa yang nak, dah la en? :)

majoriti kat sana Malays la. sebab the other day i went to KLCC Convention Centre,
banyak non-malays. yeah lah. IPTS what?? haha.

daddy bagi masuk IPTS, tapi he said, lagi bagus la masuk IPTA.
coz its a lot cheaper & better. he wants me to go to UiTM "Universiti Bertaraf Dunia".
haha. && he said that Architecture dekat sana is way wayyyy better than any other IPTS or IPTA in Malaysia.
yes daddy..

oh. & dekat KLCC i saw Hanif! haha. Hanif, kamu sangat comel.
sekali lagi, nama kamu masuk dalam blog saya. nanti baca eh? haha. ;D

oh. tadi plak, i saw my ex-schoolmate. lama tak nampak batang hidung dia oh.
i think his name is Aiman kot. entah lah.
we dont really talk much dulu. :P

so, yeah. now, tunggu je la untuk result SPM keluar. OMG. haha.
in the mean time, tengok² je la brochures yang da kutip banyak gila tu.
nak pergi mana satu eh?
LIM KOK WINGGGGGGGGG! haha. :D
it always have been my biggest dream untuk masuk situ.
since i know what Lim Kok Wing is, until now.
daddy bagi masuk LKW. even Taylor's pun dia bagi.
UCSI & etc. but, yeah. like he said.
masuk UiTM je.

so.. hm.

No comments