my fav nephew

yay! my favorite nephew came to my house. hahah.
i miss him so much!

lama gila tak nampak dia oh. yeah lah. dia duduk kat Perlis what.
kira, dia datang tadi lepaskan rindu tahap max.


masa dia mula² datang, muka monyok je.
baru bangun tidur. hahah!
still mamai lagi. gila comel.
cepat² i took a camera to snap his photo, tapi dia dah fresh da that time.
hampehh..


so we tengok ikan.. main belon.. makan bihun la.. makan roti la..
makan biskut la.. macam².
sampai sometimes rasa penat nak layan dia oh.
banyak sangat ragam dia. haha.
nasib baik la comel.

ada this one time, ktorg suap dia bihun, dia pegi bawak keluar sikit bihun tu dari dalam mulut dia, terus baling masuk dalam aquarium. bagi ikan makan!
hahah. menggelabah habis semua orang.
coz ikan tu makan plak bihun yang dia bagi. xD
boleh plak, ktorg bagi dia belon, dia nak pegi pecahkan?! hahah.
Hafiz.. Hafiz..
dia pegi gigit lah, cakar lah, duduk atas belon tu lah, & macam² lagi.
just so that belon tu pecah. haha.
ktorg yang menggelabah lebih sebab takut benda alah tu pecah.
dia lagi suka. sengal! :P


dia baik sangat dengan my cousin, Abg Faizal (to him, Pak Cik Pejal. haha).
sikit² pak cik pejal.. pak cik pejal.. pak cik pejal..
mengada! haha.
sekejap ni, "pak cik pejal, Hafiz nak tengok ikan"
"nak nak! pak cik pejal, hafiz nak."
"tamau tamau. nak pak cik pejal!"

tengoklah ragam dia. ish. rasa macam nak sepak² je muka.
haha. mengada tapi comel.

we even main benda pop² tu. tah apa nama tah.
that transparent thingy yang when u pop it, it pops. (uh.. duhh?!)
hahah. wtv it is lah.& boleh plak, dia posing. dah tau ada orang nak amek gambar dia, saje je posing kat depan tu.
then datang kat tepi, "hafiz nak tengok. nak nakk... nak tengok!"
eee.. gedik! haha
& yes. a 2 year old kid, buli his own Pak Cik. hahah.
oh yes he did. dia buli dia punya Pak Su Amir. duduk atas belakang.
lepas tu goncang² kepala pak su dia.
dia suka tengok semua orang gelak because of what he did.
ish ish.. :D

masa dah nak balik tu, baikk je salam tangan semua orang.
siap cium pipi. bagi orang cium pipi dia..
if tak, jangan harap. haha.
dalam kereta, wave bye bye pun comel je.
haha.

oh gosh. i love him to bits!

i have another two newborn nieces. aww. comel je!
both were born on january.
baru a few days old. cant wait to chew all of them! :D

No comments