the worst but the best

i got back from Sunway Pyramid around 5.30pm this evening.
OMG! freakin tiring weh.
my leg hurts because of that stupid flats && too much walking.
haha. :P
i think today i pusing² kat pyramid nearly 5 times.
non-stop. i hardly sit down.
wahah.
imagine that. :D

believe me, your leg akan rasa macam nak patah.
badan rasa macam nak jatuh ke belakang. hahah.
dont try to attempt this at home.
got home, terus tertidur.
tak de energy langsung dah. fuh. x)

hm. i went there dgn my brother, Syafirul.
dia plak bawak kawan dia, Asyraf. so, dkt sana,
mereka nak tgk wayang. i dont.
because nanti waste time la. I WANT TO FIND MY PROM DRESS!
haha. :P

so, pusing la pyramid tu sorang².
sambil tu msg zul & zamy. dorg nak datang pyramid.
baru abes SPM. kesiannnn. haha xD
while waiting for them, continue pusing², survey semua kedai yg ada.
masuk kedai tu, keluar kedai ni. try baju yg tu.
try baju yg ni pulak. woosh!
hard work mann. hahah.

then tgk², drg semua dah sampai.
so, okay la. jumpa dorg kejap kat cinema.
tak sempat jumpa zul sebab dia kat atas tgh beli tiket.
jumpa zamy, syamil & entah sapa nama lagi satu ni. :P
drg semua pun nak tengok movie gak.
they asked me to join them, but tanak la.
I WANT TO FIND MY PROM DRESS!
haha.

lepas dah separate dgn dorg, pegi continue pusing pyramid sorang² lagi.
wahh. time ni entah berapa kali dah pusing pyramid.
sampaikan, i kept bumping on the same couple a few times.
haha. tiba², "eh, orang tadi tu kan?!"
"laa. dia ni lagi!" "uih. how did she got here?"
fuh. tak pernah cmni oh.

oh && bersepah budak² baru abes SPM kat pyramid.
jumpa byk gila. budak tuition la. schoolmate la.
juniors. tapi yang paling takley bla, budak lepasan SPM la.
baru habis on that day, terus gerak pyramid.
cannot go la korang. ;D

bila kaki dah terasa macam nak patah, baru buat decision,
which one is the best prom dress for me.
cause i cant take it anymore.
if terus jalan without stopping, i think boleh pengsan kot. hahah!
if duduk, LAGI terasa penat.

lepas da settle semua, dah confirm da baju semua,
then Syafirul call, cakap wayang dah abes.
dah nak dekat 5pm baru dia abes.
dari pukul 1.30pm tadi, sampai sekarang (5pm),
i walked alone, non-stop.
wahh. i broke my own record. haha.

blablabla yadda yadda yadda.
pukul 5.30pm abah nak amek. kena balik awal.
tiba² zul & zamy sms. cakap wayang dah abes.
nak jumpa jap.
so okay la tak kesah. i told them where i was.
tunggu la situ. dorg semua kat McD.

funny thing is, zamy, syamil & entah sapa lagi satu tu,
jumpa. tapi zul hilang! wahahah.
zul, kamu ke mana weh? ish ish.
zamy told me, "zul tadi cakap kat ktorg dia nak jumpa u dulu. tengok² hilang. ktorg jumpa u, dia tah pegi mana."
ahahah. nak tergelak weh. omg.

last², balik cmtu je. tak jumpa dia pun.
he texted me ckp sorry semua. hahah.
tergelak gila. nvm la. :)
so, yeah.
balik rumah. tido. :/

1 comment

naw said...

kesian die sorang smlm haha