sepupu baru :)

kenduri kendara.
sebelah abang Wan.
&& sebelah kak Humairah.

yeahh. saya ada saudara baru in the family.
to be exact, sepupu baru. or or, kakak saudara baru.
haha. its all the same.

but um, yeahh. my cousin got married last friday.
&& his wedding was held today. boleh kata meriah jugak la their wedding.
i did sumbangkan sedikit pertolongan untuk kenduri ni.
haha. i did most of the bunga telur.
best jugak oh buat kerja-kerja tu.

preparation untuk bilik, Maksu Ta yang buat. kesian dia.
sampai tengah-tengah malam. meja makan pengantin pun dia yang buat.
oh yeah.
orang yang siapkan pengantin, Mak Yang. yang tolong hiaskan makanan & susun makanan pengantin pun Mak Yang yang buat.
yeahh, because dia Ketua Dayang dekat Istana Arau. :)
dulu masa kecik² tak percaya jugak my aunty jadi dayang dekat istana.
haha.

so, for a few days jugak la buat preaparation ni.
boleh kata agak kelam kabut jugak. but, it was all a lotta fun.
haha ;D
malas da nk describe, tulis satu², tengok gmbr je dah lah. :P
DAY 2

No comments