especially to abang,

YEP!
this blog is written especially for my older brother, Syahmi. :)

as you know, last saturday (Dis 29th 2008),
my little brother, Syakir, kena bersunat.
haha.
dia tak habis² cakap pasal benda tuuuuuu je.

since sebelum SPM start, tengah SPM berlangsung,
saaaaaaaaaampai lah SPM dah habis.
he kept on counting the days. haha.
&& he kept on saying,
"kakak, lepas kakak habis SPM je, adik sunat!"
"kakak, adik ada 2 hari lagi."

"kakak, nanti bila adik sunat, dapat duit!"
"aaaa. adik takut. mak, if postpone boleh tak?"

hahah. mengong. biar lah dia excited sorang².
so, yeah. last saturday i woke up late.
why? sebab the day before tido pukul 4.30am, ONLINE. ;D
so, bangun² je.
everyone dah takde. ooookay great. semua dah pegi hospital.

bila dorg balik je, Syakir dah dengan kain pelikat tarik ke depan.
wahaha. nak tergelak pun ada. but, mommy cakap,
he was very brave. "adik amir good boy!", she said.

apa lagi. bila dia dah terbaring atas tilam tu,
snap snap snap! i took pictures of him.
nak show off dekat abang, mak suruh. ahah.
here they are. xP

tengok la apa ada tepi dia tu. wahahah. lawak weh. xD

2 comments

asybedazzle said...

hahaha. siap ade tabung nih. :D

Nana said...

hahah! thats why oh. xD