stalker!

oh yeah. raya keempat.
today ktorg tak de pegi mana sangat la.
because dah nak balik petang nanti.
so, pagi ni start packing barang & stuffs.

lepas packing barang, pegi breakfast dekat nat.
fyi, nat means pasar. hahah.
dekat Perlis, they pronounce it as 'nat'. ;D
oh. yg breakfast cuma dorg je. not me, im still fasting.
puasa enam. :)

then sampai dekat nat, duduk kat tempat yg ktorg selalu duduk bila pegi nat.
hahah! budak comel tu ada lagi kat sana.
omg. tak sangka. i thought im never gonna see him again.
so yeah, asyik tenung dia jugak la.
maybe dia perasan kot? hahah. xD

then tengah dok cakap² dengan family, tiba² perasan ada sorg ni,
dekat sebelah sana, handphone dia mengarah ke sini.
i was like, SHIT! WHAT THE HELL?
he's trying to take my picture!
fuck youuu! haha.

cepat² i look somewhere else. tak nak pandang dia.
then report dekat mak & abah kat sebelah.
omg. boleh plak mak cakap, "kakak, dia nak amek pemandangan je lah. ish."
OMG! mak, orang tak amek pemandangan kat pasar! penuh dengan ikan! gosh. =.=
my dad lagi la. he said, "suka la kakak tu?"
WTH? sukaaa? HELL NO.

rasa macam nak bangun, pegi dekat dia,
& then cakap, "weh, apa masalah kau? kau nak apa?"
hah. geram. tapi sebab ni semua orang² kampung, so like,
duduk senyap je la en.
nanti lain macam plak jadi.
mencabar keimanan orang berpuasa plak. ah.

dorg semua dah habis makan, cepat² bla.
pegi tempat lain. tak nak pandang dia langsung.
lepas tu balik, & continue packing.

No comments