lobby level, pyramid tower

today ada hi tea Koperasi SMK USJ 4 Berhad dekat Sunway Pyramid.
wahh. gila lama tak pegi pyramid weh!
akhirnya dapat pegi jugak before SPM.
lepas rinduuuu :D

oh. pagi tu, i had to go to add maths tuition.
why? because if nak ponteng, nnt sure abah bising.
so, daripada dengar leteran dia, baik pegi je.
balik agak awal sikit. sebab nk gerak pyramid awal.

around 11am camtu, fyna datang rumah cikgu tu,
then dia gerak balik together.
kat rumah, cepat² i change my clothes.
then gerak pyramid.
woahh! rasa macam jakun gila.

hahah. lama yang teramat sangat sangat sangat tak pergi sana oh.
so like, sampai² je, "fynaaaaa! gila best weh! im in pyramid!"
haha. yeah i know. stewpit. :P

ktorg decide nak jalan² dulu.
ye la, lambat lagi nak start.
pukul 12pm.
so, round² pyramid, pegi tengok baju, usha orang,
tengok itu tengok ini. hahah.

lepas dah agak puas tu, ktorg pegi la tempat hi tea tu.
jalan ikut luar. omg.
boleh plak ktorg sesat sampai Pyramid Hotel & Resort?!
hahah. fyna la! dia ingat dekat situ.
malu gila. orang kat luar Pyramid Hotel tu tengok tak ley bla.
wahahha xD

ktorg tau tempat, tapi tak tau nak cari. lawak gila.
dah penat pusing, then baru jumpa.
masuk situ, jumpa Pn. Loo, Ms. Foo, En. Sim & etc.
so, pegi la amek makanan dulu.
Syahir & Zhafir tak datang lagi. lambat betul la korang.

ktorg makan banyak gila kot. ;D
berapa round entah.
the most interesting part was,
biasa lah, dekat sana kan sure ada waiter/waitress dia en?
hahah! boleh plak i flirted with one of them.
gila best! :PP
&& dia plak layan gila.

ktorg main mata gila² oh.
fyna asyik dok perli je. x)
dia muda lagi okayy? euw.
tanak la lelaki tua. haha.
comel je. tinggi. ;D

oh ohhh! & then masa nak balik,
dia dekat counter dekat dengan entrance,
i stared at him gila².
boleh plak dia kenyit mata!? ahahaha.
tergelak gila kot masa tu. & then i wave je la.
sebab nak bla da en. dia wave balik!
ahaha. comel je.

i told fyna. then she said, "wahhh! tak ley bla la korang!"
haha. next time pegi pyramid, pegi visit situ la.
tengok dia lagi. :P

No comments