fishes!

on the way nak balik tuition tadi, abah cakap dia ada beli akuarium untuk adik amir.
wahh! akuarium?
why abah semangat plak beli? peeeeelik.
hahah. but, nvm la en?
asalkan dia nak beli sudahhhh.

then sampai kat rumah, wahh! gila cantik akuarium!
siap dengan pokok², pam, batu² kecik & hiasan macam jambatan² tu.
gila best laaa.
if i were those fish, sure happy gila dapat rumah baru. hahah.
ktorg bela ikan guppy. dapat dari rumah Kak Salmiah kat kampung sebelum nak balik ke sini. dia bagi banyak gila kot! hahah. :)





lepas dah siap letak pokok² & pam tu, tuangggg semua ikan dalam akuarium.
wahhh! they looked so happy. berenang ke sana ke mari.
happy sangat kot. comel je.
dah la semua colour lawa².
menggedik berenang sana sini tayang ekor.



&& i was the one yang tak habis² belek ikan tu.
tenungggggggg je. tengok dorg berenang satu akuarium.
ada baby ikan. mommy ikan. daddy ikan. comel gilakkk.
siap ada pasang lampu semua. aww. thank you daddy. :)
we're so happy. especially adik amir lah. haha.



petang tadi, around 3.30pm, pegi Taipan nak buat cermin mata baru.
yeahh. for me. because my power dah tambah.
asyik pening je sejak kebelakangan ni. so abah bawak pegi kedai cermin mata kat sana.
pilih la spec baru. wahh.
agak pening. tak tau nk pilih mana satu.
sebab semua cantik. mommy tolong pilih. daddy pun. gila best. ;D

last sekali, pilih spec warna hitam. half-frame.
Levi's punya. my first choice. heee.
semua sekali, harga dia RM750. omg. kesian plak kat daddy en.
but he said nvm la. so, um. er. okayy.
tu pun, dia buat spec untuk dia jugak.
spec daddy pecah. so, jumlah semua sekali, RM2350 or izzit RM 2530?
entah la. tapi number yang tu laa.

mine boleh siap around this wednesday.
daddy's around 10hari hari bekerja.
yay! cant wait nak tunggu my spec siap.
nak tukarrrrrrrrrrrrrr. ;DD

No comments