trial exam

EST
paper susah gila! cikgu sekolah yang buat kertas.
like, omg. freakin hard!
tak sangka EST boleh sesusah tu.
sakit kepala buat exam.
not a soul cakap senang bila ditanya. HAH!

BAHASA MELAYU
hm. not that bad lah.
but, ada careless mistake dekat paper 1.
shitty gila. macam mana boleh tak perasan benda tu?
argh! oh ohh.
untuk karangan, i did pasal pelancongan.
hee. idea mencurah-curah.

BAHASA INGGERIS
english was okay. i mean, i wrote about Nick Jonas untuk paper 1, section B.
hahah. at first, i thought nak buat pasal Justin Timberlake,
but bosan la pulak. so tukar, buat pasal Nick.
hee. the question suruh kita cerita pasal the most interesting person in your class.
&& my so-called interesting person was Nick Jonas.
puji dia melambung-lambung. :D

ada orang tanya fyna & me, korang buat soalan apa?
cakap la soalan 1. then dia ckp, ni mesti cakap pasal each other ni?
no lah!, we said. then lepas tu ktorg gelak gila².
gosh. boring nya if i wrote about fyna, & fyna wrote about me.
hahah. :)

SEJARAH
omg. paper 2 susah gila.
tamadun india pasal zaman vedik la.
then kewartawanan melayu. then NAM & OIC & PBB.
PBB was okay. because i remember everything.
hafal! woot woot! :DDD
then paper 1, hm. agak confusing kot.
soalan dia gila cannot go.

PENDIDIKAN ISLAM
paper 2 tak sempat baca. :(
but still, boleh buat laaa. not that bad.
&& paper 1, agak senang than paper 2.
not much to say here. i hope boleh score tinggi la untuk paper agama. :)

all over, untuk paper yang dah lepas ni, not that bad la.
ada yang senang, ada yang susah.
at least ktorg tak macam sekolah² lain yang cikgu drang bagi terus apa yang masuk.
specific gila pulak tu. tayah cakap la sekolah mana.
ktorg ni semua effort sendiri je. gila tak fair.
but, wtv lah. SPM nnt semua sendiri.

hm.
next week hari selasa ada paper Pendidikan Seni Visual.
gah. lukis². gila menakutkan.
harap-harap lawa. && teori lagi. omg.

then on friday ada paper Chemistry. paper 1 & 2.
i loveeeeeeeee chemistry, so harap boleh buat. :]
next 2 weeks lain cerita.

paper semua freakin susah. semua subject science.
chemistry paper 3. physics paper 1,2,3.
add maths paper 2 & 1. mathematics paper 1 & 2.
last sekali paper 1 EST.
gah. 26th baru habis exam.
so, yeah.

No comments