one more week to go

oh yes! trial paper seni & chemistry dah habis.
okay, not for chemistry lah.
ada lagi paper 3 next week.
but um, kira dah habis jugak la ni.

paper seni was okay.
i think i did good. my drawing, puas hati lah.
agak lawa kot? hahah. x)
lukis² orang sesat dalam hutan yang penuh dengan cendawan raksasa.
best je. masa lukis tu tak ingat benda lain dah.
enjoy gila.
its like, im totally into the drawing. :D

&& the objective paper, quite okayy la.
it was a bit tough but still boleh jawab.
though tak berapa baca sangat, i hope nnt markah bagus. ;)

this week 2 paper je.
booooooring. tak pergi sekolah berapa hari dah.
haih. kena pegi 2 hari je sebab paper cuma ada 2 hari.
duduk rumah macam nak pengsan dah.
kebosanan. :/
hope next week paper trial senang lah.
wish me luck. :)

No comments