merdeka? for now.

woohoo! trial dah habis!

alright. for starter,
paper physics susah kot.
argh! kenapa la dorg pegi tukar kertas soalan JPS dengan kertas sekolah?
shitty gilak. susah kot!
paper physics JPS tu dah boleh buat dah sebab soalan dah bocor.
hahah. tengok², few minutes before exam cikgu tukar kertas.
WTH? ah. susah.

paper 3 physics & chemistry pun not bad kesusahan dia.
gah. i hope markah nnt okay la kot. haih.
physics was tougher than chemistry.
baru nak semangat paper 1 boleh buat. tengok², hampehh. :|

paper maths? wahh. paling best sepanjang trial.
hahah. paper 1 guna JPS, paper 2 guna paper sekolah.
paper 2 ooookay la. agak senang. boleh jawab.
why? sebab the day before that, i slept at 3.30am buat latihan maths.
haha. semangat lebih.
tu pun if tak tidur pukul 3.30am tu pun boleh kot.
tak rasa ngantuk langsung.
but i told myself, "nana, tidur nana. tidur."
so, tidur laa.
pegi sekolah mata sepet tak cukup tidur.
nasib baik tak blackout masa tengah buat paper.

add maths? ah! OMG!
susah gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cikgu gila tak ley bla la.
paper 2 guna paper sekolah.
susah nak mati weh. saket otak jawab paper.
kenapa cikgu pegi tukar soalan tanak guna paper JPS tah.
urgh! paper 2 mmg tak letak harapan langsung la.
if dapat markah rendah mmg tak terkejut. sebab banyak tinggal.
even if ada yang boleh buat tu pun, tak tau la betul ke tak.
hah.
paper 1? hm. ooookay la. not bad. agak boleh buat.
tade susah sangat. tade senang sangat. a bit confusing lah paper 1.

oh oh ohhh. final paper EST 2 on friday.
hahah. paper pukul 11.30am, datang sekolah pukul 7.30am.
EST nak blaja apa? takde apa.
so, turun bawah dekat Foyer C, melepak kat situ.
sembang² dgn dorg. ckp macam².
raya la, buka puasa la. psychology test, love life & etc.
haha. korg semua best gila kot.
gelak² tak ingat dunia. kurus habis puasa. xD

paper EST 2, senang jugak la. though jawapan dia dekat²,
tapi boleh jawab la. everyone semangat nak habiskan trial da kot.
hahah. even cikgu pun tau kot.
before nak edarkan kertas, Pn. Vijaya sempat lagi gurau² dengan ktorg.
"i know everyone of u nak habiskan trial cepat. so we start early, we finish early okay?" haha. comel je.

yeahh! dengan berakhirnya paper EST 2, habis la Peperiksaan Percubaa SPM.
wheee! merdeka! merdeka!
for now lah. :/

No comments