it started of with..

today is wednesday.
& yes, its only morning.
mhm. i didnt go to school.
why? PONTENG!
teehee :DD

since yesterday lagi dah ponteng sekolah.
why? well, because they all pun tak pegi sekolah. ;P
&& because teachers are so busy doing ape pun idk la.
mereka tidak masuk kelas mengajar.
so, kami tidak mahu datang ke sekolah.

first day je best (monday). ;D
perhimpunan lama gila! like, omg.
but klimaksnya best la.
because ktorg dapat hadiah. fyna & me.
menang Kuiz Kerjaya hari tu. yay!




dkt class, talk talk talk talk talk. then balik. haha.
banyak betul cerita yang tergendala untuk diberitahu kepada mereka.
macam² pok-pek.

aww. && on monday jugak la terasa betapa sedih & pilu untuk meninggalkan sekolah.
rasa lain macam gila.
i mean, memang terasa sangat² kesedihan untuk meninggalkan sekolah.
rasa tak puas lagi jadi budak sekolah.
rasa macam tak nak tinggalkan zaman persekolahan. :|
&& everyone was feeling the same way too.
they kept hugging each other. haih.

but lain cerita dekat tuition add maths, in shah alam.
wahh. i had a great time.
though macam, sekejap je tuition tu. but still, hus & zami ada, kecoh gila.
we laughed like shit. especially hus.
tak habis² buat orang gelak. haha. :D
nasib baik tak kena marah dgn cikgu.

oh. & yesterday, balik tuition,
both daddy & mommy came to pick me up.
i was like, ooooookayyy. haha.
tengok², laa, drang bawak syafirul & i pegi minum dekat kedai.
abah cakap jangan bagitahu adik amir because nanti dia terasa pulak tak bawak dia.
sedihnya. :|
teringat pulak dekat abang.
if only you were here. i miss you la abang. :/

so hm.
first week of school pun dah best.
i hope nanti akan jadi LAGI BEST.
oh yeah. mommy gave me a perfume from Christian Dior.
heeee. thank youuuu mommy. :)



oh oh oh. this weekends ktorg nak pegi SHOPPING!
woot woot woot! cant wait.
nak beli persiapan untuk raya. haha.
new shoes! new baju! yay yay yay! :)))))
abang, ktorg raya this year without you.
wuuu. :(

No comments