oh no plkn

hm. so far, satu, dua, tiga, lima...
tujuh belas orang from my school kena masuk PLKN 2009.
&& nine of them are my classmates.
woosh!

banyak pulak pelajar SMK USJ 4 dijadikan mangsa PLKN tahun depan?
MENGAPA, MENGAPA?! hahah. :P
bermacam-macam reaksi la mereka.
ada yang gembira sebab diterima, ada yang menangis, ada yang act macam biasa je,
ada pulak yang tension gila babi sebab terpaksa masuk!
they said membazir 3 bulan kat dalam tu.

hahah. but guys, korang dapat pengalaman yang orang lain tak dapat kot.
tak semua orang terpilih untuk masuk PLKN okayyy?
&& dapat duit! itu penting! wahaha.

pegi camping best apaaaa?
dah selalu sangat dah buat. abah selalu ajak ktorg pegi camping.
&& mak pun selalu hantar ktorg pegi macam, camp² motivasi or camp ibadah or wtv yang kena duduk dekat tempat serba kekurangan.
HAHAH! heyy, i survive! woot woot! :D
i made new friends & gain new experiences.
guess what? on the last day of camping tu, i didnt wanna go home.
bayangkan la. selalu camp² mcm tu, 2 to 3 days je.
dah tanak balik.

if PLKN? wahhh. sure lagi rasa nak hidup terus kat sana!
ahahah. ;P
memang la mula² menghitung hari bila nak balik...bila nak balik...
but masa majlis perpisahan tu, berat hati nak tinggalkan weh.
korang akan rindu gila everything kat situ. :)

tengok my brother masuk PLKN je dah cukup dah.
i dont have to experience it myself.
wakakak. xD

No comments