one whole week of..

a lot had happened to me between july 14th to july 19th 2008.

on monday ada Prefect Installation Day.
we were cheering for Fara.
oh. && other schools too.
USJ 12 & USJ 13 pun ada jugak kot if tak silap.
it was fun. because there was no 2nd & 3rd period.
we spent most of the first 3 period untuk assembly.
mwahahaha. :D

oh &&. funny thing is,
sepanjang minggu ni jugak,
people kept asking me about my boyfriend.
they asked, "eh, u still dgn ur bf tu lagi ke?"
i had noooo idea why.
not to be rude, so jawab la soalan drang tu.
blablabla.

dalam minggu ni jugak bertungkus-lumus buat seni.
siapkan papan tanda "Kedai Telekomunikasi NANA" tu.
baru dalam proses nak lukis.
colour belum lagi.
gosh. banyak kerja! :/

&& minggu ni jugak banyak spent time dekat bilik seni sekolah.
ponteng kelas tayah cakap.
paling banyak dalam sejarah hidup, minggu ni lah.
next week sama jugak kot.
sebab nk kena siapkan seni tu.
kena hantar before next week. woahhh!

dalam this week jugak,
i found out something yang memang tak disangka-sangka boleh tau.
&& dalam this week jugak,
i made some new friends.
kawan yang tak rapat sangat dulu, now dah okay balik.
kawan yang tak pernah cakap dulu, now dah berkomunikasi.
banyak lah.

dalam this week jugak i saw something yang,
memang nk terkeluar biji mata & saraf otak bila dapat tau.
dalam this week jugak i realize something yang i should've realize a long longggg time ago.
basically, minggu ini,
sangat bersejarah bagi saya.
the end.

No comments